Alexandra Ușurelu va susține, în această primăvară, pentru prima dată, un concert la Constanța. Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 20.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” şi va fi un concert cu band și orchestră de cameră.
Spectacolul face parte din turneul „Am să fiu eu casa ta“, pe care Alexandra Ușurelu l-a început la finalul lunii ianuarie cu două concerte simfonice consecutive susținute în Sala Mare a Teatrului Național din București.
La Constanța, Alexandra Uşurelu va prezenta, alături de band-ul său și de o orchestră de cameră, o serie de piese de pe al doilea său album, ce urmează a fi lansat în toamna acestui an, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, „La capătul lumii”.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Alexandra Uşurelu este o prezenţă discretă şi delicată pe scena muzicală din România, dar tocmai datorită acestor aspecte, foarte îndrăgită de un public select. Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai trei luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.
În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic „Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca pe „un spectacol deplin, un spectacol-concept rafinat şi rotund”.

 

(Citit de 77 ori, 1 afisari astazi)