Organizatorii Festivalului Iernii 2016 promit un Moş Crăciun de neuitat, care va veni pe Tărâmul Magic al Crăciunului duminică, 18 decembrie 2016, la ora 17.00. Dar împrejurările sosirii lui rămân înconjurate de mister.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Până atunci, pentru acest weekend au fost programate mai multe evenimente pregătitoare. Astăzi, vineri, 16 decembrie, de la ora 18.00, în spectacolul „Poveştile lumii într-un… cazan“, cele trei vrăjitoare încearcă să îl aducă pe Moş Crăciun. S-ar părea că vrăjile lor începute de la deschiderea Tărâmului Magic al Crăciunului, puterea magică a personajelor din basme şi ajutorul sutelor de copii au avut succes, iar vineri ritualul va avea loc încă o dată.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, la ora 18.00, mascota Teatrului pentru Copii şi Tineret, Căluţul de mare, vine pe scena Castelului Fermecat pentru a fi alături de toţi copiii care îl sărbătoresc la împlinirea venerabilei vârste de 60 de ani. Spectacolul aniversar „60 de ani de teatru de copii la malul mării”, concerte şi alte surprize au fost pregătite pentru sâmbătă în Tărâmul Magic din parcul Tăbăcărie.

Festivalul Iernii 2016 – Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Accesul este liber.

(Citit de 96 ori, 1 afisari astazi)