O expoziţie inedită îşi are vernisajul astăzi, la ora 17.30, la Muzeul de Artă Constanţa. Lucrări realizate de elevi de la Școala Primară „Petre Ispirescu” din Constanța vor putea fi privite şi chiar achiziţionate de admiratori, ca parte din campania de strângere de fonduri pentru Cumințenia Pământului, opera lui Brâncuşi.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Expoziţia este încununarea proiectului „Din inimi de copii pentru… Brâncuși”, derulat la şcoala „Petre Ispirescu”, în perioada 19 – 30 septembrie 2016, cu scopul de a contribui la strângerea sumei necesare pentru achiziționarea sculpturii lui Constantin Brâncuși

Preșcolarii și elevii școlii au creat, împreună cu educatoarele şi învățătoarele, picturi, desene, colaje, machete inspirate din opera marelui artist român, pe care le vor expune la Muzeul de Artă Constanța, în perioada 28 – 30 septembrie 2016. Cei ce doresc să intre în posesia uneia dintre lucrările realizate de copii trebuie să facă dovada faptului că a fost donată o sumă de bani, ori prin SMS, la numărul 8833, cu textul Brancusi, ori într-unul dintre conturile deschise în acest scop, care pot fi găsite la adresa https://www.brancusiealmeu.ro/.

(Citit de 55 ori, 1 afisari astazi)