Închiderea urnelor, la ora 21.00, a fost urmată de primele declaraţii ale liderilor partidelor politice din România care au concurat la aceste alegeri parlamentare. În judeţul Constanţa, preşedintele PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, şi Mircea Titus Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa au făcut câteva comentarii post-alegeri.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Deputatul liberal Gheorghe Dragomir nu şi-a ascuns deloc dezamăgirea cu privire la rezultatul alegerilor generale: „Sunt dezamăgit pentru că românii nu au înţeles nici măcar acum cât de important este votul fiecăruia dintre ei. Şansa PSD de a alcătui guvernul este foarte mare, dar bucuria aceasta nu va dura mult, pentru că promisiunile lor nu sunt sustenabile. România nu va merge, din păcate, pe drumul cel mai sănătos. Românii care au stat acasă şi n-au votat nu ar trebui să fie foarte vocali. Să mai aştepte patru ani ca să-şi exercite votul, abia apoi să fie vocali. Noi, la Constanţa, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă”, a declarat Dragomir, preşedintele PNL Constanţa.

În ceea ce îi priveşte pe social-democraţii constănţeni, deputatul Mircea Titus Dobre a făcut, şi el, câteva declaraţii după închiderea urnelor: „Doresc să mulţumesc constănţenilor pentru participarea la vot. Suntem pe locul 5 la nivel naţional în ceea ce priveşte participarea la vot. Este un rezultat mai mare decât cel de la alegerile locale. Pe noi ne-a interesat să promovăm programul de guvernare. Nu s-a făcut o simulare, ca să ştim exact câte mandate parlamentare ne revin dar, ca orice partid, ne dorim cât mai multe”.

 

Sursă foto: Rompres

(Citit de 131 ori, 1 afisari astazi)