S-a dus dracului campania electorală de bun simţ pe care ne-o doream şi şi-o doreau o parte dintre candidaţii la Primăria Constanţa. Eu oricum nu credeam în aşa ceva, dar nici nu prevăzusem că lăturile or să apară chiar în precampanie. În fine, răul a fost făcut, aşa încât nu îmi rămâne decât să mă uit la cutia Pandorei cu capacul deschis şi toate mizeriile gata să iasă din ea.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Şi cine a pus primul copita pe cufărul Pandorei? Întrebare de 10 puncte! Răspuns: Palaz, zis şi „magazin de vise” (asta s-a lăudat că a făcut, că a închis toate magazinele de vise din oraş, asta îi este eticheta, dar cu alte conotaţii acum).

De fapt, nu el direct, ci o blondă (Băsescu l-a lansat, Băsescu exemplu în viaţă i-o fi dat), pe nume Ruana Ceauşescu. Colegă de breaslă cu noi, a publicat ceva vreme la Ziua News – departe de mine intenţia de a face comentarii de ordin profesional. Numai că, după ce a împărţit împreună cu Taica Palaz fluturaşi de campanie (când or înţelege ăştia, frate, că pliantele au cea mai mică respondenţă din lume, adică lumea nu le citeşte, ci le aruncă direct la coşul de gunoi), Ruana s-a pus cu tunurile pe contracandidaţi. Cum Claudiu Palaz a ţintit, încă de la lansarea sa pe orbită de către Băsescu, spre Decebal Făgădău, blonda a mutat colimatorul pe Vergil Chiţac.

Bun aşa, am spus-o întotdeauna, amiralul, pensionar cum îl fac unii, dar amiral, şi-a pus în cap tot PNL-ul şi crede în ceea ce face. Treaba lui este să îşi prezinte strategia şi treaba noastră este să decidem dacă votăm schimbarea sau nu. Ruana, care nici măcar nu este din Constanţa, ca să se plângă de „violarea” cutiei sale poştale, a criticat, ce-i drept, pe Facebook, scrisoarea amiralului către constănţeni. Trimisă nu prin SPIT Constanţa, ca alte scrisori. Este dreptul ei, oricine poate critica pe oricine, dar, când apari alături de un candidat şi îi combaţi proletar adversarii, este pur pasiune politică. Şi muncă de voluntariat, presupun, adică nu pe bani. O invit pe Ruana la o cafea pe litoral, să vadă şi ea pentru prima dată marea. Eu plătesc. Şi sper să fiu chiar mai zâmbăreţ decât Geoană şi Palaz.

(Citit de 512 ori, 1 afisari astazi)