Update ora 2.00: Manifestanţii, în număr de aproximativ 200, au ajuns în faţa sediului PSD de la Trocadero, unde scandează „Dragnea, nu uita, te aşteaptă Laura!”

Promotii tablouri pecanvas.ro

Update ora 1.10: Protestatarii mărşăluiesc pe bulevardul Tomis în coloană. Numărul lor a crescut, dar nu poate fi estimat decât aproximativ, sunt cel mult 1000 de oameni.

Ora 00.08: se cântă imnul de stat al României. Se strigă „Demisia!” şi „Jos guvernul!”

Update ora 00.00: sunt circa 200 de protestatari în faţa Prefecturii Constanţa şi strigă „DNA să vină să vă ia!”.

 

Aproape 80 de constănţeni protestează, la această oră, în faţa Prefecturii Constanţa, după ce Guvernul a adoptat, în această seară, ambele ordonanţe de urgenţă privind graţierea unor pedepse şi modificarea Codului Penal. Protestatarii strigă „Hoţii, hoţii” şi „La ceas de seară, aţi furat o ţară”. La eveniment participă şi câţiva liberali constănţeni, printre care se numără consilierul judeţean George Niculescu, fost candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

În ceea ce priveşte abuzul în serviciu, Florin Iordache, ministrul Justiţiei, a declarat, la finalul şedinţei de guvern, că se menţine pragul de 200 de mii de lei sub care fapta nu mai e penală, dar este eliminată condiţia punerii în mişcare la plângerea prealabilă.

(Citit de 801 ori, 1 afisari astazi)