Femeile de afaceri din Constanţa se reunesc, din nou, în cadrul unui eveniment de specialitate. Elite Business Women continuă sesiunile de networking şi antreprenoriat, marca Elite, cu a treia ediţie a evenimentului Elite Business Club, programat marţi, la Constanţa, între orele 17.30 – 20.30, la Hotel Ibis.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Fondată de Bianca Tudor, Elite Business Women este prima organizaţie din România dedicată femeilor antreprenor, care şi-a propus să creeze mai mult decât o comunitate de business, anume un spaţiu care facilitează împărtăşirea de experienţă şi dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei reţele axate pe performanţă.

În acest sens, Elite organizează periodic o serie de cursuri şi evenimente pe teme de business, dar şi evenimente de networking dedicate.

În ceea ce priveşte evenimentele lunare de business Elite Business Club, acestea reprezintă o completare firească a acţiunilor demarate de către Elite, contribuind la iniţierea şi la creşterea conexiunilor din comunitatea femeilor antreprenor.

La întâlnirea de marţi, de la Constanţa, vor fi prezente Daniela Palade Teodorescu, redactorul-şef al revistei Avantaje, una dintre cele mai longevive publicaţii dedicate femeilor din România, Teodora Calipetre, co-fondator Calipetre şi Asociaţii, Dana Ghineţ, Acces Project Investments, Raluca Vasile, fondator Your Personal Aroma, şi Alina Vasea, preşedintele Asociaţiei Dăruieşte Aripi.

Printre partenerii evenimentului se numără Mery Mambet, ambasador antreprenoriat Elite Business Woman, una dintre femeile de afaceri cu notorietate în Constanţa.

(Citit de 459 ori, 1 afisari astazi)