În aceste momente, liberalii constănţeni sunt reuniţi într-o şedinţă internă. Potrivit unor surse, deputatul Mihai Lupu ar fi anunţat, în cadrul evenimentului, demisia sa din toate funcţiile ocupate în partid, cu menţiunea că doreşte totuşi să rămână simplu membru. De asemenea, Lupu a declarat că nu mai vrea să candideze la proximele alegeri parlamentare.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Aceleaşi surse susţin însă că Mihai Lupu solicită ca şi deputatul Gheorghe Dragomir să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, pentru a rămâne simplu membru. Amintim că Dragomir le-a solicitat recent colegilor săi parlamentari să nu mai candideze pentru un nou mandat, propunere fără precedent  în organizaţiile PNL din ţară.

 

UPDATE 11.20

Actualul preşedinte al PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, este atacat, susţin surse participante la şedinţă, de deputatul Mihai Lupu, dar şi de deputaţii Victor Manea şi Mihai Tararache. Adică, de trei actuali parlamentari cărora li s-a solicitat să nu mai candideze. În cadrul şedinţei, Dragomir a precizat că, de fapt, Alina Gorghiu, liderul central al PNL, a specificat în mod expres ca Victor Manea să nu se mai regăsească pe lista de candidaţi la alegerile din 11 decembrie pe motiv că „este un parlamentar slab”.

 

UPDATE 15.15

Deputatul Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, a transmis, în urmă cu puţin timp, un comunicat de presă în care comentează solicitarea lui Mihai Lupu cu privire la demisia sa din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa: „Nu sunt de acord cu propunerea deputatului Mihai Lupu prin care îmi solicită să demisionez din funcția de președinte al PNL Constanța. Așa cum ne ducem mandatele până la final în Parlamentul României, tot așa ar trebui să ne exercităm mandatele politice până la Congresul PNL din primăvara anului viitor. Abia după aceea vom avea libertatea de a continua sau nu sub aceeași formulă. Acum ne-a venit și nouă rândul, cei care am fost susținuți de-a lungul anilor în funcții de conducere, să muncim pentru alți colegi și să îi sprijinim pentru a accede în Parlament. Am un cuvânt dat în fața echipei centrale a PNL și o datorie către toată echipa pe care o conduc, o echipă competentă, primenită cu oameni noi, care au performat în domeniile lor de activitate”, a declarat președintele PNL Constanța.  

(Citit de 432 ori, 1 afisari astazi)