Mircea Baniciu revine la Constanţa. De data aceasta, pentru un concert caritabil, care va avea loc mâine seară, de la 20.30, în Club Doors. Artistul vine astfel în sprijinul campaniei „Music for Autism”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” din Constanţa.

Promotii tablouri pecanvas.ro

O parte din banii obţinuţi în urma concertului vor fi folosiţi pentru utilarea unei săli de muzică, precum şi pentru achiziţionarea de materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi social a persoanelor care suferă de autism.

O altă parte a fondurilor strânse vor fi direcţionate către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia, ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.
Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. „

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească. Şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix şi, ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes.

(Citit de 80 ori, 1 afisari astazi)