Deputatul Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, lucrează în continuare la lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa (CJC). În urmă cu două săptămâni anunţam că, potrivit unor surse interne, pe lista lui Dragomir pentru CJC s-ar afla omul de afaceri Cristian Remus Baisan, al cărui nume este legat de al firmei Finn Land Concept, omul de afaceri George Muhscină, devenit recent membru al Comitetului Judeţean Executiv al PNL Constanţa, precum şi Gheorghe Lămureanu, un liberal cu tradiţie, din Agigea, cu afaceri în zona de agricultură.

Promotii tablouri pecanvas.ro
ion-grecu

Ion Grecu

Alte nume apărute pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa, dar nebătute încă în cuie sunt cel al lui Ion Grecu şi cel al lui Marius Enescu. Ion Grecu este un prosper om de afaceri, de numele său fiind legat cel al grupului Elcomex Agroindustrial.

marius-enescu

Marius Enescu

În ceea ce îl priveşte pe Marius Enescu, fostul şef al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, liberalul intrase într-un con de umbră în ultimii ani, fiind concentrat mai mult pe partea profesională şi mai puţin pe activitatea politică.

Potrivit aceloraşi surse, însă, Dragomir şi-ar dori ca în Consiliul Judeţean Constanţa să intre oameni din cât mai multe domenii de activitate, din partea PNL. Cât despre numărul de locuri considerate eligibile pentru CJC de către liberali, acesta ar fi de 15.

Nu mai puţin important, un alt nume vehiculat pentru lista de candidaţi la Consiliul Judeţean Constanţa este cel al lui Bogdan Bola, fiul fostului prefect al judeţului Constanţa, Eugen Bola. Absolvent de Drept, Bola este, din primăvara lui 2013, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa şi, din 2015, vicepreşedinte la nivel naţional al TNL. Deşi în interiorul partidului s-a spus, la un moment dat, că Bola şi-ar dori să figureze pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local Municipal Constanţa, obiectivul acestuia este Consiliul Judeţean.

 

Sursa foto: Bogdan Bola – Facebook, Marius Enescu – cugetliber.ro, Ion Grecu – youtube.com

 

(Citit de 1.222 ori, 1 afisari astazi)