Un milion de marmote care au ca ocupaţie de bază învelirea ciocolatei în staniol abia mai pot fi ţinute din avântul lor formidabil de a se strânge la Bucureşti pentru a sprijini Ordonanţa 13 şi guvernul Grindeanu, pentru a da piept cu mulţimea anti-PSD manipulată de SRI şi de agenturile străine şi pentru a şterge cu lăbuţele lor mici toate desenele făcute pe asfalt de copiii manipulaţi de părinţii manipulaţi de SRI.

Promotii tablouri pecanvas.ro

De-aia blândul domn Dragnea, în efortul supraomenesc de a opri asaltul marmotelor, se va duce să-l roage pe autoritarul prim ministru Grindeanu să îngroape ordonanţa care ţine o ţară în priză de două săptămâni.

Minciuni ordinare, scuipaţi în feţele oamenilor de bun simţ, insulte implicite la adresa inteligenţei poporului român, prin care s-au remarcat în ultima perioadă liderul penal Liviu Dragnea, ministrul Florin Iordache, prim ministrul Sorin Grindeanu şi expiratul Tăriceanu.

De fapt, este greu de crezut că judecătorii Curţii Constituţionale nu vor desfiinţa ordonanţa înainte de intrarea ei în vigoare, iar PSD-ului îi este absolut imposibil să strângă simpatizanţi pentru un miting de amploare, s-ar face doar de batjocură şi ar cheltui o grămadă de bani pentru nimic. De fapt, nu există altă variantă pentru PSD decât aceea de a abroga actul abuziv, iar acesta este momentul în care până şi Dragnea este silit să accepte evidenţa.

Este previzibilă abrogarea, dar parcă ar fi prea de tot să ne ceară să acceptăm minciunile în care încearcă să o ambaleze penalii. Chestia cu asaltul marmotelor, chestia cu rugămintea adresată premierului mascotă, chestia cu dorinţa de a opri dezbinarea poporului român…

Păi, poporul român nu este dezbinat în acest moment, decât dacă luăm în considerare distanţa pe care au luat-o oamenii cinstiţi faţă de penali. O salutară separare a apelor de care vom profita pe mai multe planuri de acum încolo.

(Citit de 411 ori, 1 afisari astazi)