Doors Club din Constanţa găzduieşte, duminică, de la ora 20.00, spectacolul-concert „Tari ca piatra”, susţinut de doi protagoniști de excepție: Adrian Naidin (voce, violoncel) și Ionuț Micu (percuție). Prețul unui bilet este 40 de lei.
Adrian Naidin este artist instrumentist, solist vocal, compozitor, un muzician complet, experimental în jazz, inspirat de clasic, plin de forță și har în folclor. A absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță”, la clasa prof. Gabriela Tudor, care a avut un rol decisiv în formarea lui ca violoncelist, și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzică de Cameră. S-a perfecționat cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. Între 2000 și 2003, a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzică de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.
Ionuţ Micu (tobe) este un muzician care a activat atât alături de legendarii Phoenix, cât şi în proiecte hibride. A început să cânte la vârsta de nouă ani, inițial la Școala Populară de Arte din Constanța, apoi a continuat pe cont propriu, testând și inventând note și sonorități speciale, cu fantezie și pasiune.

Promotii tablouri pecanvas.ro

A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Țăndărică. A cântat, inițial, în formația Talisman, căreia i-au urmat Krypton și Compact, până să fie cooptat de trupa pe care o numește „de suflet” – Phoenix (unde a activat până în toamna lui 2013).

(Citit de 98 ori, 1 afisari astazi)