Aşa cum am promis, revin cu noutăţi de la şedinţa consiliului local municipal. Prin comparaţie cu dezbaterea publică pe bugetul Constanţei de joi, vineri administraţia locală a jucat cu sala plină. 20 de puncte pe ordinea de zi, din care câteva au fost retrase, dar au apărut ca iepuraşul din joben alte trei pe ordinea suplimentară. Printre acestea, cartoful fierbinte Polaris.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Decebal Făgădău a propus iar consilierii aprobat deschiderea unui proces la Înalta Curte de Casaţie privind suspendarea contractului blindat pe care Polaris îl are încheiat pe 25 de ani cu primăria Constanţa. Potrivit primarului interimar, dacă magistraţii decid rezilierea contractului, bagă imediat procedură de urgenţă şi vom avea un nou prestator de servicii la tomberoane; dacă nu, nu. Oricum primăria nu le-a plătit factura pe decembrie, iar de acum înainte s-a convenit ca Polaris să depună o garanţie procent din facturile sale.

Bun, dacă ar fi să socotim ca Pristanda: două la primărie, două la prefectură, deci, dacă gunoiul s-a ieftinit, Polarisul nu mai e dorit, se cheamă că rămân mai mulţi bani la buget. 814.738.000 lei, atât joacă primăria în acest an. Decebal Făgădău l-a caracterizat drept cel mai mare buget din istoria recentă a oraşului (cred şi eu, odată ce ninja de la DNA au decapitat filiera firmelor prin care vechea administraţie sifona bugetul local). Şi are ce face cu banii. Proiecte multe, utile, dar mai ales electorale: un adăpost modern pentru câinii vagabonzi, maidanezii aciuaţi pe lângă scările blocurilor vor căpăta statutul de câine de pază, vouchere în loc de pachete ( a mai fost unul la alegerile trecute care a distribuit vouchere medicale şi de acolo i s-a tras: acu’ dă cu subsemnatul pe la parchet), oraşului – cât mai multe autobuze, proiecte europene, etc.

Omul s-a mai dezis încă o dată de Radu Mazăre şi a declarat public că are o părere foarte bună despre omul – amiral Vergil Chiţac, posibil cel mai important contracandidat al lui Făgădău la Primăria Constanţa. Plus că este un ferm susţinător (în plan personal) al alegerilor în două tururi.

A! să nu uit: Decebal a alocat 135.000 lei pentru un studiu anticorupţie asupra propriilor subordonaţi. Pe bune????!!!!! Există corupţie în Primăria Constanţa? Nu-mi vine să cred!!! Una peste alta, dragi constănţeni, dacă până acum v-a fost cum v-a fost, acum e clar: suntem în plină campanie electorală, fiecare trage, cât poate, spuza pe turta lui. Măcar să fie cum îşi doreşte Decebal Făgădău: „fără atacuri la persoană, fără atacuri la familie”, doar pe lucruri pozitive.

(Citit de 524 ori, 1 afisari astazi)