Cristinel Dragomir & CO pot răsufla uşuraţi: au scăpat de musculiţa Gâmbuţeanu, care de câteva săptămâni îi tot sâcâia, ba prin plenul şedinţelor CJC, ba la sediul Regiei Autonome Județeane de Drumuri și Poduri Constanța. Şi nu oricum, ci pocnită chiar cu pliciul CA-ului Regiei.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Fix în ziua în care noii administratori au numit un nou director, interimar şi într-o zi de marţi, consilierii judeţeni au aprobat o majorare de fonduri alocată RAJDP. De la 23 de milioane de lei, cât erau prevăzute cheltuieli la regie, pleaşca s-a făcut 26,4 milioane lei. Cică e de bine, pentru că vor fi mai mulţi bani pentru cârpirea gropilor din şoselele judeţului; totuşi, nu pot să nu mă gândesc la contextul în care a fost zburat, precum o rachetă spaţială în trei trepte, din scaunul de director Adrian Gâmbuţeanu: niscaiva plăţi ilegale, împăduriri pe hârtie şi alte ghiumbuşlucuri care i-au făcut pe procurorii DNA să se deranjeze din birouri şi să vină la sediul regiei împreună cu mascaţi şi cătuşe. O fi, n-o fi valabil proverbul cu „lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba”, om vedea noi…

Sper doar ca, în cazul în care se repetă figura cu fondurile publice sub tutela noului CA de la RAJDP, autorităţile competente să le spună şi noilor administratori bancul de ultimă oră cu noul soi de vin – VIN MASCAŢII!

Aveţi mai jos motivul pentru care DNA l-a vrut la răcoare pe Gâmbuţeanu:

„În perioada 2011 – 2013, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, şi Gâmbuţeanu Adrian George, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, au refuzat în mod repetat să pună la dispoziţia auditorilor Curţii de Conturi documentele şi informaţiile solicitate, împiedicând astfel efectuarea a 3 controale incluse în programul de activitate al acestei instituţii”.

 

Sursa foto: ziuact.ro

(Citit de 251 ori, 1 afisari astazi)