Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea şi secretar general la nivel naţional al PNL, le-a făcut, la finalul săptămânii trecute, o vizită liberalilor constănţeni. Prezenţa lui Bolojan aici a fost motivată de faptul că tensiunile care macină organizaţia constănţeană încă de la fuziunea dintre vechiul PDL şi PNL sunt departe de a fi stinse, aspect care se vede, de altfel… din avion. Evident, aceste neînţelegeri, exprimate şi public, afectează imaginea partidului în perspectiva proximelor alegeri locale şi parlamentare, fapt pentru care conducerea centrală a PNL a decis să se implice. De aici, prezenţa secretarului general la Constanţa, care a avut discuţii separate cu ambii co-preşedinţi ai PNL Constanţa: deputatul Gheorghe Dragomir şi Sorina Tuşa, cea care l-a înlocuit în această funcţie pe senatorul Gigi Chiru.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Amintim că senatorul Chiru a pierdut funcţia de conducere în cadrul filialei Constanţa pentru că a fost condamnat cu suspendare într-un dosar de mită electorală, decizia instanţei nefiind însă definitivă. Potrivit unor surse, deşi el nu mai e co-preşedintele PNL Constanţa, Chiru conduce în continuare şedinţele de partid, când asta ar trebui să facă, de fapt, Sorina Tuşa.

Liderii centrali ai PNL vor lua, în perioada imediat următoare, o decizie privind conducerea PNL Constanţa. Aceleaşi surse susţin că cei care nu sunt bine văzuţi de superiorii lor pe linie de partid sunt vechii democrat-liberali. N-ar fi exclus, în aceste condiţii, ca PNL Constanţa să sufere ceva schimbări în actuala formulă de conducere.

 

Sursa foto: cugetliber.ro, ziuaconstanţa.ro

(Citit de 393 ori, 1 afisari astazi)