De câteva zile, pe străzile Constanței poate fi zărit un autobuz autentic american. Constanța Noastră a elucidat, în premieră, misterul. Continuarea celebrei pelicule „Con Air” se turnează, parțial, pe litoral. Secvențele cu transportul prizonierilor din închisoare spre aeroport vor fi realizate la malul mării. „Avem câteva elemente de noutate. Acum autobus vopsit în albastru, iar din distribuție it’s missing Nicolas Cage. Nick s-a cam înmuiat în ultima vreme și cerea oricum prea mulți dollars. Găsit pe cineva aici. M-a convins că are skills for movie, face 300 de flotări în fiecare dimineață, vrea să, cum spune la voi, kick your ass, să îi rupă pe toți cu bătaia și zilnic face baie de mulțime în baie. Mai mult decât atât, Claude Jorg Palasz mi-a spus că, pentru câțiva procent electoral în plus, face cascadoria lui Van Damme cu cele două camioane. Nu o să facă șpagat peste două tiruri Volvo, că sunt expensive, dar împrumutat el două utilaje agricole de la un friend pe care cheamă tot Palaz, de la o fermă din Pietreni. Nu ştiu ce a vrut sa spună prin cuvântul electoral, dar anyway, e ceva original”, a declarat, pentru Constanța Noastră, Simon W., directorul filmului. Americanul și-a cerut scuze pentru nu știe bine româna, dar a venit de doar două săptămâni în România și „încerc să învîţ întâi cuvinte vechi de la voi: mânz, bulz, viezure, mici, bere, kebap și shaworma cu de toate, a explicat directorul.

Promotii tablouri pecanvas.ro

nicolas-cage-as-cameron-poe-in-con-air-1997

P.S. Acu’ ceva vreme, tot un candidat de dreapta a împrumutat o idee din Occident și și-a făcut campanie, în 2008, cu un elefant pe străzile Constanței. A rupt, la figurat, gura târgului cu un procent, la finalul scrutinului, puțin peste 11%. Fostul primar Radu Mazăre a obținut atunci peste 68%. GOOD FOR YOU, CLAUDE!

P.S. 1. Tot dreapta furnizează pe litoral, din păcate, clienți penali sau penali în devenire pentru autobuzul și avionul condamnaților. Decalogul PNL e cântec de leagăn.

P.S. 2. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Din păcate, politica din Constanţa este plină de maimuțoi și lucrăm, cum se spune, cu materialul clientului.

 

Sursa foto Nicolas Cage cinema.theiapolis.com

(Citit de 364 ori, 1 afisari astazi)