Liberalii constănţeni, membri ai Comitetului Judeţean Executiv şi ai Comitetului de Coordonare Judeţean, s-au reunit, azi, în şedinţă, pentru validarea candidaturii deputatului Gheorghe Dragomir la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa. Aşa cum anunţam la începutul acestei săptămâni, candidatura lui Dragomir, propus preşedinte unic  al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, vine la sugestia Comitetului de Unificare al PNL. Cu alte cuvinte, este o candidatură dorită de centru. Decizia luată azi, în unanimitate, de liberalii constănţeni va fi supusă spre abrobare în Biroul Politic Naţional al partidului, care se va reuni luni.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Totodată, PNL Constanţa a decis, în şedinţa de azi, cooptarea în Comitetul Judeţean Executiv a lui Vergil Chiţac, preşedintele Organizaţiei Municipale a partidului şi, de asemenea, candidat la Primăria Constanţa.

Nu în ultimul rând, a fost validată solicitarea liderului Organizaţiei Municipale, Vergil Chiţac, de restructurare a Biroului Permanent Municipal, decizie care vine din dorinţa de a deschide filiala către societatea civilă. Aşa cum era de aşteptat, decizia lui Chiţac de a micşora un birou de conducere „supraponderal” a iscat o serie de nemulţumiri în cadrul partidului, dar candidatul liberal la Primăria Constanţa se declară hotărât să meargă până la capăt pentru a îmbunătăţi imaginea organizaţiei pe care astăzi o conduce.

(Citit de 449 ori, 1 afisari astazi)