Schimbări în zeci de organizaţii de tineret ale PNL din toată ţara. Asta, după ce Biroul Permanent Naţional al TNL s-a reunit, la finalul săptămânii trecute, la Braşov, acolo unde a decis încetarea conducerilor bicefalice (PNL şi PDL) în mai multe organizaţii. Este şi cazul Organizaţiei de Tineret PNL Constanţa, unde preşedinte unic a fost numit liberalul Bogdan Bola. Ca urmare a acestei decizii, va fi constituit un singur birou la nivel de municipiu şi, de asemenea, un singur birou la nivel judeţean al TNL Constanţa.

Promotii tablouri pecanvas.ro

„Pot spune că Biroul Permanent Național a consfințit un fapt deja cunoscut, anume că în organizația noastră nu se mai face diferența între fostul TNL şi fostul TDL, toți fiind colegi cu drepturi şi obligaţii egale. Mulţumesc colegilor mei din țară pentru încredere, cât şi colegilor mei din Constanța pentru tot efortul depus de-a lungul anilor pentru a duce organizația pe unul dintre locurile fruntaşe din țară. În perioada imediat următoare vom trece la o reformare a birourilor de la județ şi de la municipiu şi la revitalizarea organizațiilor de tineret din județ în vederea alegerilor parlamentare”, a declarat Bola.

De menţionat este şi faptul că, cel mai probabil, Bogdan Bola va deveni consilier judeţean, în urma retragerii de pe listă a unora dintre colegii săi de partid.

În ce priveşte conducerea Organizaţiei Municipale de Tineret, aceasta va avea, şi ea, preşedinte unic, în persoana Cristinei Văsii, actual consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa.

(Citit de 624 ori, 1 afisari astazi)