S-a jucat cu casa închisă la lansarea candidatului Mişcării Populare la Constanţa. Aduşi din toate cotloanele judeţului, „populiştii” au umplut până la refuz sala mare a Casei de Cultură din Constanţa. Show- ul a durat vreo două ore, dar nu ştiu să vă spun dacă a meritat sau nu. Ritmuri sonore de gală de box, defilarea tinerilor populişti cu steagul partidului şi tricolorul (asta e nesimţire curată, şi spune asta unul care se ridică în picioare ori de câte ori se intonează imnul naţional), o adolescentă cu fusta de 10 centimetri, care ţinea steagul MP aproape a leşinat pe scenă (semn rău sau pur şi simplu Palaz a vorbit prea mult), în fine, superstiţii băbeşti de-ale mele.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Primul a vorbit Palaz, apoi, Traian Băsescu. Eu o să vă relatez în ordine inversă, pentru că Băsescu a luat toată frişca de pe tort. După o baie de mulţime, flancat de Cristian Diaconescu (om dintr-o bucată, dar pe care nimeni nu l-a băgat în seamă), de Dorel (nu-i cel din reclama cu basculantă) Onaca şi doi SPP- işti, Traian Băsescu a spus două bancuri, şi-a reamintit de vremea când era comandant pe nava „Crişana” şi de cum a devenit naşul unei familii de tătari, a livrat nişte gogoşi cum că nu mai este interesat de politică, dar ar vrea un partid care să îi desăvârşească opera. În fine, o reprezentaţie reuşită, încheiată cu aplauze.

De cealaltă parte, Palaz are un program năucitor. După ce a vorbit aproape o oră despre toate problemele Constanţei – un copac pentru fiecare om, parcuri, spaţii verzi în loc de blocuri, camere de luat vederi, locuri de joacă, şcoli, grădiniţe, parcuri, etc. -, am avut o revelaţie. Catwoman, Batman, Superman, Ironman, Transformers şi sexoasa Lara Croft e „nimic” pe lângă Palazman. Ăsta o să rezolve tot. Mai ales că l-a bălăcărit în fel şi chip pe Făgădău.

 

(Citit de 272 ori, 1 afisari astazi)